KiM: Zatvara se kancelarija MUP-a

Izvor: B92, 14.Jun.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM: Zatvara se kancelarija MUP-a

Leposavić -- Kancelarija MUP-a u Leposaviću biće danas zatvorena, u skladu sa Sporazumom iz Brisela.

"Oni koji su radili na upravnim poslovima i izdavanju ličnih dokumenata, nastaviće sa radom. Ostali bivši pripadnici MUP-a, koji su se u tim prostorijama okupljali i družili, ići će svojim kućama", rekao je agenciji Beta načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga Radenko Nedeljković

On je pozvao građane da ostanu mirni jer, kako je rekao, nema potrebe da se unosi strah >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i panika zbog dešavanja na terenu.

"Izdržali smo 14 godina i moramo da nastavimo da ovde živimo i radimo", rekao je on i izrazio nadu da će se naći najbolje rešenje za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj kancelarije bivših pripadnika MUP-a u Leposaviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2013

Kancelarija u Leposaviću, u kojoj su se u proteklih 14 godina okupljali bivši pripadnici MUP-a Srbije, biće danas zatvorena, u skladu sa Sporazumom iz Brisela, potvrdio je agenciji Beta načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga Radenko Nedeljković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počelo je: Zatvara se kancelarija bivših pripadnika MUP-a

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2013

Evo kako teče primena sporazuma - Kancelarija u Leposaviću, u kojoj su se u proteklih 14 godina okupljali bivši pripadnici MUP-a Srbije, biće danas zatvorena, u skladu sa Sporazumom iz Brisela, potvrdio je načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga Radenko Nedeljković..."Oni koji su radili na upravnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.