Kanje će za rođendan Kim Kardašijan potrošiti milion dolara

Izvor: Blic, 18.Sep.2012, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanje će za rođendan Kim Kardašijan potrošiti milion dolara

Kim Kardašijan će sledeći mesec proslaviti 32. rođendan, a tim povodom, njen dečko, reper Kanje Vest, je odvojio milion dolara. Iznajmio je ostrvo Pajn Kej za zabavu, a poznatoj starleti će pokloniti "Prada" torbicu, roze dijamantsku narukvicu i "Chanel" haljinu.

Kanje je sve ovo pripremio kako bi oduševio Kim, jer je ovo prvi rođendan koji zajedno slave.

Reper će na privatno ostrvo otputovati sa prijateljima. Unajmio je privatnog kuvara iz hotela sa pet zvezdica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Takođe je ostavio hiljade i hiljade dolara u dizajnerskim radnjama. Kimin novi modni detalj je bela persijska mačka, koju je nazvala Mersi, po imenu prvog singla sa Kanjeovog albuma "Cruel Summer".

Kim je za razliku od Kanjea manje oduševljenja što puni trideset i dve godine, jer kako kaže, iza sebe ima dva propala braka i nema decu koju mnogo želi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reper se otvorio: Kanje izdvojio milion dolara za rođendan Kim Kardašijan!

Izvor: Svet, 18.Sep.2012

Kim Kardašijan će sledeći mesec proslaviti 32. rođendan, a tim povodom, njen dečko, reper Kanje Vest, je odvojio milion dolara. Iznajmio je ostrvo Pajn Kej za zabavu, a poznatoj starleti će pokloniti “Prada” torbicu, roze dijamantsku narukvicu i “Chanel” haljinu. Kanje je sve ovo pripremio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.