Kancelarije za borbu protiv droga

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarije za borbu protiv droga

Beograd -- Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Uredbu o osnivanju Kancelarije za borbu protiv droga.

Kancelarija će kooordinirati rad državnih organa, pripremati propise, nacionalnu strategiju i akcione planove u borbi protiv droga.

Osim toga, Kancelarija će koordinirati saradnju Srbije sa telima Evropske unije i Ujedinjenih nacija u borbi protiv droga i i učestvuje u donošenju programa i mera za borbu protiv droga, odvikavanje od zavisnosti i brigu o korisnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zavisnicima od droga.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o zdravstvenoj zaštiti i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o zdravstvenom osiguranju.

Usvojen je i Predlog zakona o izvozu i uvozu naoružanja i vojne opreme, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.