Kamion pregazio ženu u Dunavskoj ulici na Doćolu

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion pregazio ženu u Dunavskoj ulici na Doćolu

Ženska osoba (70) preminula je od zadobijenih povreda kada ju je pregazio kamion danas oko 09.35 časova u Ulici Dunavska 20 na Dorćolu.

- Preminula je ženska osoba stara oko 70 godina. Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 26 - rekla je dr Nada Macura.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 10 metara od pešačkog prelaza, kada je žena naletela na kamion.

Vidno uzrujan od šoka vozač kamiona M. N. je za "Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ukratko opisao događaj.

- Stao sam na pešački i propustio dva pešaka pa nastavio da vozim. Ženu nisam video, ne znam odakle je došla, samo je podletela pod točak - kaže vozač kamiona.

Policija sumnja da je nesrećna žena pretrčavala ulicu i da je u kamion udarila sa strane s obzirom da na vozilu nema nikakvih tragova napred.

Hitna pomoć je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt.

Uviđaj policije je još uvek u toku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamion pregazio ženu u Dunavskoj ulici na Dorćolu

Izvor: Blic, 24.Jul.2014

Ženska osoba (70) preminula je od zadobijenih povreda kada ju je pregazio kamion danas oko 09.35 časova u Ulici Dunavska 20 na Dorćolu...- Preminula je ženska osoba stara oko 70 godina. Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 26 - rekla je dr Nada Macura...Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.