Kačavenda primoran da ode u penziju?

Izvor: Danas, 08.Nov.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kačavenda primoran da ode u penziju?

Vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije (Kačavenda) bio je primoran da iz „zdravstvenih razloga“, pred proširenim sastavom Sinoda Srpske pravoslavne crkve u Patrijaršiji, potpiše da će u naredna tri meseca otići u penziju, saznaje Danas. On je dva dana boravio u Beogradu, a odluku o povlačenju sa čela eparhije Sinodu je saopštio u utorak. Vladika Vasilije nije hteo ni da potvrdi, niti da demantuje ovu informaciju za naš list.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladika Vasilije primoran da ode u penziju?

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2012

Vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije (Kačavenda) bio je primoran da iz „zdravstvenih razloga“, pred proširenim sastavom Sinoda Srpske pravoslavne crkve u Patrijaršiji, potpiše da će u naredna tri meseca otići u penziju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.