KURŠUMLIJA: Smanjene plate opštinarima

Izvor: Kurir, 15.Maj.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURŠUMLIJA: Smanjene plate opštinarima

Prema rečima predsednika opštine Radoljuba Vidića smanjenjem plata uštedeće se između sedam i osam miliona dinara a ta sredstva će biti iskorišćena za socijalna davanja

KURŠUMLIJA- Zaposleni u opštinskoj upravi u Kuršumliji od sledećeg meseca primaće za deset odsto manje plate, dok će funkcioneri biti „lakši“ u proseku za 15%.

Prema rečima predsednika opštine Radoljuba Vidića smanjenjem plata uštedeće se između sedam i osam miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dinara a ta sredstva će biti iskorišćena za socijalna davanja.

-Zaposlenima se smanjuju plate za deset odsto a funkcionerima između 12 i 20%. Ova sredstva preusmerićemo za kupovinu knjiga svim osnovcima od petog do osmog razreda-kaže Vidić.

Prema nezvaničnim informacijama zbog smanjenja plata najviše su se bunili funkcioneri.

Inače, prosečna plata u opštinskoj upravi je oko 36.000 dinara, dok je prosek u opštini oko 25.000 dinara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kuršumlija: Smanjene plate opštinarima

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2013, 16:22

KURŠUMLIJA – Zaposleni u opštinskoj upravi u Kuršumliji od sledećeg meseca primaće za deset odsto manje plate, dok će funkcioneri biti „lakši“ u proseku za 15 procenata, piše  dnevni list „Kurir“.Prema rečima predsednika opštine Radoljuba Vidića smanjenjem plata uštedeće se između...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.