KRIZA: Kraj velike Barse!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA: Kraj velike Barse!

Katalonci za samo pet dana izgubili dva meča bez datog gola, čime su verovatno ostali bez dva trofeja ove sezone

Loše da gore ne može biti!

Barselona je u subotu uveče najverovatnije izgubila titulu u Primeri i tako u jednoj nedelji ostala bez dva trofeja, a već u sredu mogla bi i bez trećeg, kad se na Mestali bude sastala s Realom u finalu Kupa kralja! Da nešto ozbiljno škripi u ekipi Herada Martina najbolje govori činjenica da su Katalonci poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << put izgubili dve utakmice zaredom bez postignutog gola u svim takmičenjima pre skoro šest godina.

Međutim, kad su raspucani fudbaleri Barselone poslednji put zatajili na 180 minuta šteta nije bila velika jer je u pitanju bio revanš meča kvalifikacija za LŠ protiv Visle u Krakovu, a pet dana kasnije Numansija je savladala Katalonce u prvom kolu Primere, takođe sa 1:0.

Istorija se ponovila u najgorem mogućem trenutku. Prvo je u sredu Koke eliminisao Barsu iz četvrtfinala Lige šampiona, a zatim je preksinoć vezista Granade Jasin Brahimi golom oteo Kataloncima već upisana tri boda, a samim tim, možda i titulu. Još gore je to što se sve ovo dešava uoči finala španskog kupa, u kojem je Real potpuno nokautirao najvećeg rivala i prvi put posle 11 godina naneo Barseloni tri uzastopna poraza.

(P. P.)

Crne serije

- 26. 8. 2008 Visla - Barselona    1:0

- 31. 8. 2008 Numansija - Barselona    1:0

Najgora serija u ovom veku

- 12. 1. 2003 Malaga - Barselona        0:0

- 18. 1. 2003 Barselona - Valensija    2:4

- 26. 1. 2003 Selta - Barselona        2:0

- 1. 2. 2003 Atletiko - Barselona        3:0

- 9. 2. 2003 Barselona - Bilbao        2:2

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.