KIM: Zaplenjeno 34 kg marihuane

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIM: Zaplenjeno 34 kg marihuane

Kosovska Mitrovica -- Kosovska policija je zaplenila preko 34 kilograma marihuane i uhapsila tri osobe u Vučitrnu koje su osumnjičene za kupovinu, posedovanje i preprodaju narkotika.

U policijskom saopštenju precizira se da su pripadnici Direkcije za suzbijanje droge zaustavili sinoć jedno putničko vozilo na putu između Vučitrna i Kosovske Mitrovice i prilikom pretresa pronašli oko četiri kilograma sumnjive supstance.

Operacija je nastavljena na još jednoj lokaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u jednom od sela u opštini Vučitrn i tom prilikom je zaplenjeno još oko 30 kilograma marihuane.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo kupovine, posedovanja i prodaje narkotika policija je uhapsila Iljira A. (28), Fatmira H. (32) i Ganimetu H. (28) i njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Pored ovog slučaja, Direkcija za ispitivanje trgovine drogom tokom ove nedelje inicirala je 13 novih slučajeva u kojima je identifikovala 24 osumnjičene osobe i zaplenila preko 11 kilograma marihuane, dodaje se u policijskom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Vučitrnu zaplenila preko 34 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012

KOSOVSKA MITROVICA -..Kosovska policija saopštila je danas da je zaplenila preko 34 kilograma marihuane i uhapsila tri osobe u Vučitrnu koje su osumnjičene za kupovinu, posedovanje i preprodaju narkotika...U policijskom saopštenju dostavljenom Tanjugu precizira se da su pripadnici Direkcije za suzbijanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kosovska policija zaplenila više od 34 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Kosovska policija saopštila je danas da je zaplenila preko 34 kilograma marihuane i uhapsila tri osobe u Vučitrnu koje su osumnjičene za kupovinu, posedovanje i preprodaju narkotika. ..U policijskom saopštenju dostavljenom Tanjugu precizra se da su pripadnici Direkcije za suzbijanje droge zaustavili...

Nastavak na Blic...

Kosmet: Zaplenjeno 34 kilograma marihuane

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2012, 02:24

Policija Kosova zaplenila je oko 34 kilograma mahrihuane i s tim u vezi uhapsila dva muškarca i jednu ženu...Reagujući na dojavu, policija je na magistralnom putu Priština - Mitrovica zaustavila vozilo u kome je pronašla određenu količinu narkotika...Posle otkrivanja narkotika izvršen je pretres...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.