Juniori Srbije ispustili pobedu nad Spancima i polufinale EP

Izvor: Politika, 30.Jul.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Srbije ispustili pobedu nad Spancima i polufinale EP

TRAUN – Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale prvenstva Evrope u Austriji pošto je danas u poslednjem kolu četvrtfinalne Grupe 1 odigrala protiv selekcije Španije nerešeno 20:20 (9:8).

Nakon tri pobede zaredom izabranici Aleksandra Brkovića zaustavljeni su u odlučujućem meču i zbog slabije gol-razlike ostali su trećeplasirani u grupi.

Imali su gol viška na poluvremenu, ali su Španci u nastavku uspeli da nadoknade >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zaostatak i u dramatičnoj završnici utakmice izbore remi koji im je bio dovoljan za prolaz među četiri najbolja tima.

Juniori Srbije nisu iskoristili poslednji napad za pobedu pošto su krenuli brzopleto, a Sretenović šest sekundi pre kraja slabo šutirao pored gola.

U drugom meču Grupe 1 od 18 sati igraju Danska i Francuska.

Tabela: Danska 4 boda, Španija 3, Srbija 3, Francuska 0.

Tanjug

objavljeno: 30.07.2014.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Rukomet: Juniori Srbije ispustili pobedu nad Špancima i polufinale EP

Izvor: Studio B, 30.Jul.2014

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale prvenstva Evrope u Austriji posto je u poslednjem kolu četvrtfinalne Grupe 1 odigrala protiv selekcije Španije nerešeno 20:20 (9:8). ..Nakon tri pobede zaredom izabranici Aleksandra Brkovića zaustavljeni su u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.