Jovanović: Ne interesuje me Janković

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Ne interesuje me Janković

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da će sigurno otići na sastanak sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom, a da ga "pubertetski hirovi" lidera PSG Saše Jankovića - ne interesuju.

- Ne interesuju me pubertetski hirovi Jankovića, neka ga komentarišu školski psiholozi, toliko je destruktivan da bi pokvario i kamen za kupus - navodi se u izjavi Jovanovića, koji je preneo Biro za komunikacije LDP.

On je istakao da sigurno ide na sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Mekalisterom jer je to, kako je rekao, jedini način stvaranja sposobne alternative koja će izgraditi modernu evropsku Srbiju "konkretnije od Vučića, zato što mi ne kalkulišemo".

- Mekalister i zvanično treba da zna da u društvu postoji energija potrebna za dogovor u Bosni i Hercegovini i rešenje odnosa Beograda i Prištine, koji će bar našoj deci omogućiti normalan život. Reći ću mu da, uprkos velikim pritiscima, ne odustajemo od članstva u NATO-u kao jedine garancije održivog mira na Balkanu - napomenuo je Jovanović.

On je dodao da za njega unutrašnji odnosi nisu tema razgovora sa bilo kojim strancem, pa ni sa Mekalisterom, "jer kukumavčenjem niko nikad ništa nije postigao".

- Ali ću svakako reći da ovako podeljena zemlja ne može izdržati pritiske kojima je izložena, zbog čega smatram da je preduslov konačnog konsolidovanja Srbije i prostora bivše Jugoslavije definisanje moderne demokratske građanske platforme koja bi bila u stanju da iskoristi svaki atom pozitivne energije koji se, nažalost, danas gubi u glupim ratovima vlasti svih sa svima, što vlast u zemlji ne želi i ne zna da reši - naveo je Jovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Janković bi pokvario i kamen za kupus

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da će sigurno otići na sastanak sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom, a da ga "pubertetski hirovi" lidera PSG Saše Jankovića ne interesuju...Foto: Mondo/Stefan Stojanović.."Ne interesuju me pubertetski hirovi Jankovića, neka ga...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.