Još nije gotovo: Napadači iz Barselone ubijeni i pohapšeni, ali policija izdala NOVO saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nije gotovo: Napadači iz Barselone ubijeni i pohapšeni, ali policija izdala NOVO saopštenje

Svih 12 terorista identifikovani

Svih 12 osumnjičenih, koje je španska policija identifikovala posle dvostrukog terorističkog napada koji je izveden u četvrtak u Španiji, ubijeno je ili uhapšeno, ali bezbednosna operacija ostaje na snazi i to ne samo u zemlji, već i na međunarodnom nivou, saopštila je danas katalonska policija.

- Danas su svih 12 osumnjičenih u rukama pravosudnog sistema ili su nažalost, kao rezultat sopstvenih akcija, ubijeni - rekao je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << načelnik katalonske policije Hosep Luis Traperi nakon što su zvaničnici potvrdili da je policija ranije danas ubila glavnog osumnjičenog Junesa Abukakuba, prenosi Rojters.

Traperi je naglasio da bezbednosna operacija španske policije nije okončana, već da se nastavlja.

- Već smo rekli da na međunarodnom nivou otvaramo niz oblika saradnje i to će se razvijati u narednim nedeljama - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.