Jeremić kod Vartolomeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2010, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić kod Vartolomeja

ISTANBUL - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić danas je u Istanbulu razgovarao sa vaseljenskim patrijarhom Vartolomejom.

Jeremić i patrijarh Vartolomej su u Vaseljenskoj patrijaršiji razmenili mišljenja o situaciji u regionu i svetu i teškoćama sa kojima se Srpska pravoslavna crkva suočava na Kosovu.

U subotu je Jeremić u Ankari imao sastanke se turskim predsednikom Abdulahom Gulom i šefom diplomatije Ahmetom Davutogluom, dok je u Istanbulu razgovarao sa premijerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Redžepom Tajipom Erdoganom.

Jeremić je, posle sastanka sa Davutogluom, izjavio da u odnosima Srbije i Turske postoje otvorena pitanja, ali da dve zemlje dele viziju mirne i stabilne budućnosti Balkana, integrisanog u Evropsku uniju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić kod Vartolomeja

Izvor: S media, 21.Feb.2010

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić danas je u Istanbulu razgovarao sa vaseljenskim patrijarhom Vartolomejom. ..Jeremić i patrijarh Vartolomej su u Vaseljenskoj patrijaršiji razmenili mišljenja o situaciji u regionu i svetu i teškoćama sa kojima se Srpska pravoslavna crkva suočava na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.