Jeremić: Vučiću su odbrojani dani i sati na vlasti

Izvor: RTS, 29.Mar.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Vučiću su odbrojani dani i sati na vlasti

Predsednički kandidat Vuk Jeremić rekao je da ne vidi nijedan drugi razlog zbog kojih su dvojica nepoznatih muškaraca pretukla aktivistu organizacije Drugi krug, osim njegovog svakodnevnog učešća na protestima ispred dnevnog lista "Informer".
Rekao je da se, uprkos brojnim pretnjama u kampanji, nadao da neće doći do upotrebe sile prema neistomišljenicima ali je dodao da je to, po svemu sudeći, nemoguće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u zemlji u kojoj se nasilje projektuje sa samog vrha države.
"Ako ovoj nesreći na stanemo na put, možemo se nadati nečemu mnogo gorem u budućnosti. Ovo je poruka, pre svega Aleksandru Vučiću ali i svima ostalima koji su deo ovoga što nam se danas u Srbiji dešava, da nas neće uplašiti i da su mu odbrojani ne samo dani, nego i sati na vlasti. Ovakvu vrstu zlostavljanja Srbija i njen narod nikada nisu trpeli i uvek su umeli da kazne i to će učiniti i ovaj put", rekao je Jeremić.
Jeremić je ocenio da je napad na aktivistu Drugog kruga poruka ostalim mladim ljudima da se ne suprotstavljaju lošim pojavama i da je u Srbiji dozvoljeno čak i takvo ponašanje prema neistomišljenicima.
I Liga socijaldemokrata Vojvodine je osudila napad na aktivistu organizacije "Drugi krug" i očekuje da napadači hitno budu pronađeni i procesuirani, prenosi Tanjug.
"Ovaj napad je još jedan u nizu događaja koji su obeležili najprljaviju kampanju do sada", ocenjuje LSV u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jeremić: Vučiću su odbrojani dani i sati na vlasti, neće nas uplašiti napadi

Izvor: Beta Video, 29.Mar.2017

BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić je rekao da se, uprkos brojnim pretnjama u kampanji, nadao da neće doći do upotrebe sile prema neistomišljenicima ali je dodao da je to, po svemu sudeći nemoguće u zemlji u kojoj se nasilje projektuje sa samog vrha države.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.