Jedan trosoban i pet dvosobnih: Ove stanove država deli u igri “Uzmi račun i pobedi” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan trosoban i pet dvosobnih: Ove stanove država deli u igri “Uzmi račun i pobedi” (FOTO)

Šest najsrećnijih dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, izjavio je danas direktor Građevinske direkcije Srbije Nebojša Šarlan.

Šarlan i predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obišli su danas te stanove i predstavili ih medijima.

Prvi od njih je u beogradskom naselju "Stepa Stepanović", ima, kako je precizirao Šarlan, 83 kvadratna metra i jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je trosoban stan koji će biti dodeljen u nagradnoj igri.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

- On je izgrađen prema standardima ekološke efikasnosti, što znači da bi računi za grejanje trebalo da budu i do 30 odsto niži - rekao je Šarlan.

Stan u najvećem voždovačkom naselju biće izvučen u poslednjem kolu nagradne igre.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Jedan od dvosobnih stanova u "nagradnom fondu" nalazi se u još uvek neizgređenoj zgradi u okviru Beograda na vodi i ima 57 kvadratnih metara.

- Vrednost tog stana procenjuje se na oko 150.000 evra i biće spreman za useljenje za godinu i po dana - kaže Šarlan.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ostala četiri dvosobna stana nalaze se u naselju Braće Jerković. Svaki od njih, prema Šarlanovim rečima, ima 51 ili 52 kvadratna metra.

Stanovi su u zgradi, koja je imala određene nedostake, ali su oni, kaže Šarlan, otklonjeni. Nagradni stanovi, iako napravljeni 2012. godine, su praktično novi, jer niko nije živeo u njima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO ZAVIRITE! OVAJ STAN JE PREMIJA U IGRI UZMI RAČUN: 3 sobe, 83 KVADRATA i evo gde se TAČNO NALAZI

Izvor: Kurir, 03.Mar.2017

...Šarlan i predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obišli su danas te stanove i predstavili ih medijima..Prvi od njih je u beogradskom naselju "Stepa Stepanović", ima, kako je precizirao Šarlan, 83 kvadratna metra i jedini je trosoban stan koji će biti...

Nastavak na Kurir...

Na poklon stan od 150.000 € u BG na vodi

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Šest dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, kaže direktor GDS Nebojša Šurlan...Šurlan i predstavnici MInistarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obišli su danas te stanove i predstavili ih...

Nastavak na B92...

Evo kakve stanove država deli u nagradnoj igri s fiskalnim računima

Izvor: Blic, 03.Mar.2017

Šest najsrećnijih dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, izjavio je danas direktor Gradjevinske direkcije Srbije Nebojša Šurlan...Šurlan i predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.