Šest stanova u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Šest najsrećnijih dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se usele u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, izjavio je direktor Građevinske direkcije Srbije Nebojša Šurlan.
Šurlan i predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obiššli su te stanove i predstavili ih medijima.

Prvi od njih je u beogradskom naselju "Stepa Stepanović". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ima, kako je precizirao Šurlan, 83 kvadratna metra i jedini je trosoban stan koji će biti dodeljen u nagradnoj igri.
On je, prema Šurlanovim rečima, izgrađen prema standardima ekološke efikasnosti, što znači da bi računi za grejanje trebalo da budu i do 30 odsto niži.
Stan u najvećem voždovačkom naselju biće izvučen u poslednjem kolu nagradne igre.
Jedan od dvosobnih stanova u "nagradnom fondu" nalazi se u još neizgrađenoj zgradi u okviru "Beograda na vodi", i ima 57 kvadratnih metara.
Vrednost tog stana, rekao je Šurlan, procenjuje se na oko 150.000 evra i biće spreman za useljenje za godinu i po.
Ostala četiri dvosobna stana nalaze se u naselju Braće Jerković. Svaki od njih, kaže Šurlan, ima 51 ili 52 kvadratna metra.
Stanovi su u zgradi koja je imala određene nedostatke, koji su, kaže Šurlan, otklonjeni, a nagradni stanovi, iako napravljeni 2012. godine, praktično su novi, jer niko nije živeo u njima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.