Jedan policajac poginuo, 13 ranjeno u sukobima u Čečeniji

Izvor: Blic, 29.Jun.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan policajac poginuo, 13 ranjeno u sukobima u Čečeniji

Jedan policajac je poginuo a 13 je ranjeno u sukobu sa ekstremistima u naselju Harsenoj u Šatojskom rejonu Čečenije, južno od glavnog grada te ruske republike, Groznog, javile su ruske agencije, prenoseći saopštenje regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Šestorica policajaca zadobili su prostrelne rane srednjeg stepena, navodi Itar-Tass, dodajući da su oni van životne opasnosti.

MUP je saopštio da su se policajci sukobili tokom specijalne operacije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripadnicima nelegalnih oružanih formacija.

Snage bezbednosti su angažovane u poteri za članovima "banditskog podzemlja" u teško dostupnoj planinsko-šumskoj oblasti Čečenije, navodi agencija, pozivajući se na lokalnu policiju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grozni:Policajac poginuo,13 ranjeno

Izvor: B92, 29.Jun.2013

Moskva -- Jedan policajac poginuo a 13 je ranjeno u sukobu sa ekstremistima u Šatojskom rejonu Čečenije, južno od glavnog grada te ruske republike, Groznog...Šestorica policajaca zadobili su prostrelne rane srednjeg stepena, navodi Itar-Tass, prenoseći saopštenje regionalnog Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.