Ja sam suviše seksi za Saudijsku Arabiju! Otkriven identitet proteranog muškarca

Izvor: Blic, 27.Apr.2013, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam suviše seksi za Saudijsku Arabiju! Otkriven identitet proteranog muškarca

Internet bruji od spekulacija da je Omar Borkan Al Gala, pesnik, glumac i fotograf iz Dubaija, jedan od trojice muškaraca proteranih iz Saudijske Arabije jer su „previše privlačni za tamošnje žene”.

Verska policija u ovoj konzervativnoj državi izbacila je Omara sa još dvojicom muškarca sa jednog festivala u Rijadu i deportovala ih nazad u Abu Dabi. U Saudijskoj Arabiji vladaju stroga pravila u ponašanju između muškaraca i žena koji nisu u rodu.

„Zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << festivala je rekao da su trojica Emiraćana uklonjena zbog toga što su previše zgodna i zato što se Komisija za promovisanje vrlina i sprečavanje poroka zabrinula da bi posetiteljke mogle da se 'zagledaju' u njih'” objavljeno je u arapskim novinama „Elaph”.

Iako još nema zvanične potvrde da je Omar Borkan jedan o trojice izgnanika, Al Gala je na svojoj Fejsbuk stranici objavio link sa tom vešću uz komentar: „Lepota žene nalazi se u njenim očima, jer su to vrata do njenog srca, mesta gde počiva ljubav”.

VIDEO> Pogledajte još slika Omara Borkana:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ja sam suviše seksi za Saudijsku Arabiju! Otkriven identitet proteranog muškarca

Izvor: Dzungla.org, 27.Apr.2013

Internet bruji od spekulacija da je Omar Borkan Al Gala, pesnik, glumac i fotograf iz Dubaija, jedan od trojice muškaraca proteranih iz Saudijske Arabije jer su „previše privlačni za tamošnje žene”.. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Da li je zaista takav frajer?! Ovaj momak je proteran iz Saudijske Arabije jer je previše zgodan!

Izvor: Svet, 27.Apr.2013

Pesnik, glumac i fotograf Omar Borkan Al Gala iz Dubaija verovatno je jedan od trojice muškaraca koji su proterani iz Saudijske Arabije zbog toga što je “previše zgodan”. Verska policija u toj konzervativnoj državi izbacila je Omara sa još dvojicom muškarca sa jednog festivala u Rijadu i deportovala...

Nastavak na Svet...

Muškarac koji je bio preseksi za Arabiju

Izvor: B92, 28.Apr.2013, 00:10

Internet je preplavljen nagađanjima o tome da li je ovaj čovek bukvalno bio previše seksi za Saudijsku Arabiju...Omar Borkan Al Gala, pesnik, glumac i fotograf iz Dubaija navodno je jedan od tri muškarca koji su bili deportovani iz Saudijske Arabije zbog toga što su bili previše seksi i straha...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.