JIRGEN KLOP: Ne prelazim u Barselonu, volim Dortmund

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JIRGEN KLOP: Ne prelazim u Barselonu, volim Dortmund

Svi smo pomalo zaljubljeni u naš klub i na način kojim se stvari odvijaju u Borusiji, rekao je Klop

BEOGRAD - Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je danas da neće ovoga leta napustiti ekipu i preuzeti Barselonu, pošto voli svoj klub.

Španski mediji spekulisali su da će Klop preuzeti Barselonu, pošto će trener Herardo Martino dobiti otkaz zbog loših rezultata ove sezone. Barselona gotovo sigurno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odbraniti titulu u španskoj Primeri, izgubila je u finalu Kupa kralja od Real Madrida (2:1), a takmičenje u Ligi šampiona završila je u četvrtfinalu ukupnim porazom od Atletiko Madrida od 1:2.

"Niko ne mora da bude zabrinut zbog toga. Svi smo pomalo zaljubljeni u naš klub i na način kojim se stvari odvijaju u Borusiji", rekao je Klop za klupski sajt.

Klop je 2005. godine preuzeo Borusiju iz Dortmunda s kojom je do sada ostvario 153 pobeda, imao 59 remija i 51 poraz. Osvojio je dve šampionske titule s "milionerima", Kup i Superkup Nemačke, a prošle sezone igrao je u finalu Lige šampiona, u kome je Borusija izgubila od Bajerna sa 1:2.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.