Izraelska policija ubila Palestinca naoružanog nožem

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska policija ubila Palestinca naoružanog nožem

Jerusalim -- Palestinac naoružan nožem ubijen je na jednoj raskrsnici na Zapadnoj obali, saopštila je danas izraelska policija.

Policijski portparol Luba Samri rekla je da je 18-godišnji Palestinac izašao iz autobusa na raskrsnici Tapuah severno od Jerusalima i prišao pripadnicima granične policije.

Kada su mu policajci naredili da stane, izvadio je nož i kako navode izraelski mediji, pokušao da napadne policajce koji su tada na njega otvorili vatru i ubili ga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
To je najnoviji incident u talasu nasilja koje traje više od godinu dana.

U palestinskim napadima, uglavnom nožem, ubijeno je 36 Izraelaca i dvoje američkih turista. U isto vreme poginulo je 228 Palestinaca, za koje Izrael tvrdi da su većinom bili napadači.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelska policija ubila Palestinca naoružanog nožem

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2016

Palestinac naoružan nožem ubijen je na jednoj raskrsnici na Zapadnoj obali, saopštila je danas izraelska policija...Policijski portparol Luba Samri rekla je da je 18-godišnji Palestinac izašao iz autobusa na raskrsnici Tapuah severno od Jerusalima i prišao pripadnicima granične policije...Kada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.