Izlivanje cisterne kod Kvantaša: Trojica radnika prevezena na VMA zbog mučnine, nema simptoma trovanja

Izvor: Blic, 21.Nov.2013, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlivanje cisterne kod Kvantaša: Trojica radnika prevezena na VMA zbog mučnine, nema simptoma trovanja

Cisterna koja je prevozila meteriju za koju se sumnja da je amonijak, oštećena je u 17 i 20, kada je slavinu kanistera razbilo vozilo viljuškar, saznaje "Blic". Do oštećenja je došlo na carinskom terminalu, a radnici gradskog Zavoda za javno zdravlje tvrde da se na tlo izlilo gotovo pola tone ove tečnosti. Tri osobe primljene na VMA zbog mučnine, i njihovo stanje je stabilno

- Stanje trojice muškaraca je stabilno, i za sada nema simptoma trovanja. I dalje nije poznato o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojoj se supstanci radi - rekli su za "Blic" u VMA.

Kako "Blic" saznaje, do isticanja tečnosti došlo je oko 17 i 20 sati, a slučaj je prijavljen u 18 sati.

U međuvremenu, radnici sa Kvantaša su vodom sprali fleku sa tla, što je, po rečima pripadnika Zavoda za javno zdravlje nedozovljeno, ali u ovoj situaciji nije na sreću izazvalo havariju.

Pripadnici jedinica za brze reakcije u vanrednim situacijama Centra za ekotoksikologiju gradskog Zavoda za javno zdravlje i dalje nisu sigurni o kojoj se materiji radi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izlivanje cisterne kod Kvantaša: Tri radnika prevezena na VMA zbog mučnine, nema simptoma trovanja

Izvor: Blic, 21.Nov.2013

Cisterna koja je prevozila materiju za koju se sumnja da je amonijak, oštećena je u 17 i 20, kada je slavinu kanistera razbilo vozilo viljuškar, saznaje "Blic". Do oštećenja je došlo na carinskom terminalu, a radnici gradskog Zavoda za javno zdravlje tvrde da se na tlo izlilo gotovo pola tone ove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.