Inspektor FUP-a u Sarajevu ubio ženu!

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektor FUP-a u Sarajevu ubio ženu!

Pripadnici Policijske uprave Novi Grad sinoć u 22.45 sati obaviješteni su da je u stanu u ulici Bajrama Zenunija, opština Novi Grad Sarajevo, došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba ubijena.

Izlaskom na lice mjesta, policajci su zatekli beživotno tijelo B.F. (49), rođena u mjestu Pogredina, opština Cazin, nastanjena na adresi gdje se ubistvo dogodilo.

Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo konstatovali su smrt B.F.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Takođe, u navedenom stanu zatečen je Haris Tabaković (44) rođen u Višegradu, nastanjen u Sarajevu, koji je izjavio da je iz vatrenog oružja usmrtio B.F.

Tabaković je inače inspektor u FUP-u, a s 49-godišnjakinjom kojoj je, kako nezvanično saznaje Avaz, iz službenog pištolja pucao u glavu, bio je u vezi.

Na licu mjesta je pronađen i izuzet pištolj marke "Glock" i devet metaka.

Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke. Tijelo preminule je vozilom KJKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare, gdje će po nalogu tužioca biti izvršena obdukcija.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo, Tabaković je uhapšen i predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sarajevo: Inspektor FUP službenim pitoljem ubio ženu!

Izvor: Večernje novosti, 14.Apr.2015

SARAJEVO - Haris Tabaković (44), inspektor u FUP-u, ubio je u ponedeljak veče, u naselju Alipašino Polje, B.F. (49). Tragedija se dogodila u ulici Bajrama Zenunija, opšina Novi Grad Sarajevo, a Tabaković je žrtvi, sa kojom je bio u vezi, pucao u glavu iz službenog pištolja. Pripadnici Policijske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.