Infostan će teško naplatiti dugovanja

Izvor: 24sata, 30.Mar.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan će teško naplatiti dugovanja

Postoji mogućnost da JKP „Infostan” neće uspeti da naplati svoja potraživanja, uprkos najnovijoj odluci Gradskog veća, kojom se dužnicima nudi otplata duga na rate i otpis kamate. U skladu sa tom odlukom, JKP „Infostan” će u narednih 10 dana svim dužnicima na kućne adrese dostaviti novo obaveštenje i predlog sporazuma za izmirenje duga, koji iznosi 12 milijardi dinara.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Starim dužnicima od sutra stižu nove uplatnice „Infostana”

Izvor: Politika, 31.Mar.2009, 01:37

U obaveštenjima biće naznačena osnovna dugovanja za svaki mesec, kamata, sudski troškovi, zatezna kamata i broj pod kojim se predmet vodi u sudu ..Sugrađani koji nisu podmirili obaveze prema „Infostanu” za period od 1999. do 31. decembra 2008. godine od sutra će na kućne adrese dobijati...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.