IZBEZUMLJENI PILOT: Jedva sam izbegao sudar sa NLO iznad aerodroma Hitrou!

Izvor: Kurir, 06.Jan.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEZUMLJENI PILOT: Jedva sam izbegao sudar sa NLO iznad aerodroma Hitrou!

Pilot je rekao da je leteći srebreni objekat u obliku lopte za ragbi prošao veoma blizu putničkog aviona A320 "erbas"

Pilot putničkog aviona tvrdi da je u julu prošle godine u blizini londonskog aerodroma Hitrou vidio NLO.

Uplašeni pilot je rekao da je leteći srebreni objekat u obliku lopte za ragbi prošao veoma blizu putničkog aviona A320 "erbas" kojim je upravljao.

Primetio ga je gledajući kroz levi bočni prozor kokpita. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bliski susret se dogodio tridesetak kilometara zapadno od aerodroma Hitrou u Londonu.

"Pilot je bio gotovo siguran da će se sudariti sa objektom koji je ugledao. Njegova prva reakcija je bila da skrene udesno. Očekivao je sudar", navodi se u izveštaju o incidentu.

Pošto je izbjegao sudar, kapetan je proverio instrumente i prijavio slučaj kontrolorima letova, ali je NLO nestao.

Saopšteno je da za vreme leta u tom vazdušnom prostoru nije bilo meteoroloških balona ili drugih aviona, a slučaj se dogodio 13. jula prošle godine oko 18.35 sati.

"Najnoviji slučaj uočavanja NLO je interesantan zato što je opisan detaljno i jasno. Piloti ne prijavljuju ovakve slučajeve tek tako. Nešto je sigurno bilo u vazduhu u blizini aviona tog dana", rekao je Dejvid Klark, konsultant u Nacionalnoj arhivi.

Britansko ministarstvo odbrane je NLO odeljenje i info telefon ukinulo 2009. godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IZBEZUMLJENI PILOT: Jedva sam izbegao sudar sa NLO iznad aerodroma Hitrou!

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Pilot je rekao da je leteći srebreni objekat u obliku lopte za ragbi prošao veoma blizu putničkog aviona A320 „erbas“ OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.