Hurem se moli za Srbiju!

Izvor: Blic, 20.Maj.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem se moli za Srbiju!

- Moje molitve su za Južno -Evropske zemlje koje su pogođene sa užasnim poplavama - napisala je Merjem na svom fejsbuk profilu

Situacija koja je zadesila Srbiju sa poplavama dirnula je mnoge poznate ličnosti. Nakon što je čuvena Koraima Tores popularna Kasandra iz istoimene telenovele uputila svoje molitve ka Srbiji, to isto uradila je i megapopularna turska glumica Merjem Uzerli koju je naša publika zavolela kao prvu Hurem iz istorijeske drame “Sulejman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Veličanstveni”, piše Alo!

- Moje molitve su za Severno-Evropske zemlje koje su pogođene sa užasnim poplavama. Neka vam Bog da strpljenja I pomogne vam u ovoj katastrofi. Tako glasi poruka popularne glumice koju je jutros objavila na svoj fejsbuk profil.

Pored njih dve, svoju podršku su pružili i Anhelik Bojer (Teresa iz istoimene serije), Ana Brenda Kontreras (Marikruz iz telenovele “Neukrotivo srce) , glumci iz serije “Mala nevesta” Šašank Vijas (Jagdiš), Sidart Šukla (Šiv), Anup Soni (Bajron) i Smita Bansal (Sumitra).

Post by Meryem Uzerli.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave,   Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hurem se moli za Srbiju!

Izvor: Tracara.com, 20.Maj.2014

Strane ličnosti masovno pozivaju javnost da se pomogne Srbiji, a apelu se priključila i Meryem Uzerli, čuvena Hurem iz serije Sulejman veličanstveni. Ona je poslala poruku ugroženom stanovništvu, putem svog zvaničnog Facebooka. “Moje molitve su za sve severno-evropske zemlje koje su pogođene...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.