Huawei predstavio MediaPad M1 8.0 uredjaj

Izvor: Blic, 12.Avg.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei predstavio MediaPad M1 8.0 uredjaj

Kompanija Huawei Tehnologies proširila je portfolio novim MediaPad M1 8.0 uređajem koji nudi performanse bez kompromisa u pogledu dugotrajnosti baterije.

Uređaj karakteriše moćni četvoro-jezgarni procesor od 16 GHz i dugotrajna baterija kapaciteta 4800 mAh, što omogućava osam sati gledanja video materijala na osnovu samo jednog punjenja, navodi se u saopštenju kompanije.

Multi-window ekran novog MediaPad M1 omogućava gledanje televizije ili filmova u 1080p >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << visokoj rezoluciji uz istovremeno korišćenje drugih aplikacija.

Novi MediaPad M1 može se naći u dve varijante - sa internom memorijom od osam i 16 GB, uz mogućnost proširenja eksternim SD mikro karticama.

Operativni sistem je Android 4.2 Jelly Bean sa Emotion UI korisničkim interfejsom.

Ekran od osam inča, mogućnost korišćena SIM kartice i metalni završni sloj čine MediaPad M1 jedinstvenim, a debljina od 7,9 mm i težina svega 329 grama olakšava nošenje u džepu ili torbici.

Ekran od 1080p visoke rezolucije pruža jasniju sliku, dok dupli zvučnici i kvalitetan zvuk doprinose potpunijem multimedijalnom uživanju.

Ukoliko korisnik ide na put, MediaPad M1 može poslužiti kao odličan uređaj za GPS navigaciju.

Svaka putanja koja se unese biće isplanirana sa maksimalnom preciznošću, a korisnik dobija uputstvo za svako pojedinačno skretanje.

Takođe, MediaPad M1 je kompatibilan sa Huawei TalkBand narukvicom koja predstavlja prve hibridne Bluetooth slušalice u svetu i pametnu narukvicu, koja omogućava hands-free pozivanje i fitneš tracking u jednom pametnom uređaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Acer najavio Chromebook 13 sa Tegra K1

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2014

Kompanija Acer je najavila Chromebook koji bi mogao da bude upravo onaj model koji veliki broj korisnika željno iščekuje. U pitanju je Chromebook 13, prvi ikada Chrome OS laptop koji karakteriše NVIDIA Tegra K1 ARM procesor. Acer navodi da je Chromebook 13 idealno rešenja za one korisnike koji žele...

Nastavak na ITsvet.com...

Huawei predstavio MediaPad M1 8.0 uređaj

Izvor: Capital.ba, 13.Avg.2014, 08:57

BEOGRAD, Kompanija Huawei Technologies proširila je portfolio novim MediaPad M1 8.0 uređajem koji nudi performanse bez kompromisa u pogledu dugotrajnosti baterije.  Uređaj karakteriše moćni četvoro-jezgarni procesor od 16 GHz i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.