Hrvatski glumci u Montevideu

Izvor: Blic, 13.Avg.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski glumci u "Montevideu"

Bojana Gregorić i njena majka Božidarka Frajt samo su deo ekipe glumaca iz Hrvatske koja će se pojaviti u nastavku „Montevidea“. Za novi projekat „Intemedia netvorka“ zainteresovani su i bioskopi, a serija, koju smo gledali na RTS-u će se od jeseni emitovati na jednoj od vodećih televizija u Hrvatskoj.

Priča o fudbalu, bivšoj Jugoslaviji i ljubavi zainteresovala je producente i publiku u Hrvatskoj. I dok smo u prvom delu imali priliku da vidimo Hrvoja Kečkeša, koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je domaća publika upoznala u seriji „Bitange i princeze“, nastavak priče o Svetskom prvenstvu u „Montevideo“ donosi nove likove.

Tako će se u „Montevideu 2“ videti Bojanu Gregorić, koja tumači lik baronice Helene. Bojana je do uloge došla na preporuku Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, koje ćemo takođe videti u filmu. Dragan Bjelogrlić je prihvatio odmah predlog, ali je rekao da mu je još samo ostao problem da nađe glumicu za Heleninu majku. Međutim, kako je Bojana ispričala u jednom intervjuu, Navojac i Šovagović su i za to brzo našli rešenje. Rekli su Bjelogriću da pozove Božidarku Frajt, Bojaninu mamu.

I tako su se Bojana Gregorić i Božidarka Frajt, koje se sećamo po ulozi Nade iz „Užičke republike“, prvi put našle u istom kadru.

Povezane vesti: Zlatna Arena filmu "Pismo ćaći" Damira Čučića Nikolić pohvalio Asantea za ulogu u "Kraljevima mamba" Ljubiša Samardžić se odmara kod prijatelja u luksuznom hotelu u Dubrovniku Od Krigera du Ludog Kureta: Najveći negativci srpskog filma Statisti ostali zaključani u paviljonu "Cvijeta Zuzorić"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ogromno interesovanje za nastavak: Hrvatski glumci u “Montevideu”!

Izvor: Svet, 13.Avg.2012

Bojana Gregorić i njena majka Božidarka Frajt samo su deo ekipe glumaca iz Hrvatske koja će se pojaviti u nastavku “Montevidea”. Za novi projekat “Intemedia netvorka” zainteresovani su i bioskopi, a serija, koju smo gledali na RTS-u će se od jeseni emitovati na jednoj od vodećih televizija...

Nastavak na Svet...

Ogromno interesovanje za nastavak: Hrvatski glumci u Montevideu! (Video)

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2012

Bojana Gregorić i njena majka Božidarka Frajt samo su deo ekipe glumaca iz Hrvatske koja će se pojaviti u nastavku ldquo;Montevidea rdquo;.

Nastavak na Svet plus...

Hrvatski glumci u "Montevideu"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012

Bojana Gregorić i njena majka Božidarka Frajt samo su deo ekipe glumaca iz Hrvatske koja će se pojaviti u nastavku "Montevidea“. Za novi projekat "Intemedia netvorka“ zainteresovani su i bioskopi, a serija, koju smo gledali na RTS-u će se od jeseni emitovati na jednoj od vodećih televizija u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.