Gvinet Paltrou i Kris Martin zvanično su se razveli

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou i Kris Martin zvanično su se razveli

Američka glumica Gvinet Paltrou i britanski pevač Kris Martin, koji ne žive zajedno od marta 2014. godine, zvanično su se razveli, prenosi danas američki sajt TMZ.

Mediji navode da je par ostao u dobrim odnosima, ali je Gvinet Paltrou ljubomorna što se lider grupe Koldplej viđa s glumicom Kejt Hadson, koja je nekada bila njena prijateljica.

Glumica i pevač su bili više od deset godina u braku. Paltrou (42) i Martin (38) venčali su se 2003. godine. Imaju dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dece: ćerku Epl (10) i sina Mozesa (8).

Gvinet Paltrou, proglašena 2013. najlepšom ženom sveta u magazinu Pipl, stekla je veću popularnost ulogom u trileru "Seven" iz 1995. godine. Dobila je Oskara za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir".

Martin i njegova grupa Koldplej, osnovana 1996, prodali su više od 60 miliona diskova u svetu. Njihov poslednji album "Ghost Stories" izašao je maju prošle godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.