Gužve na Horgošu i Batrovcima

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Horgošu i Batrovcima

Na graničnom prelazu Batrovci, kamioni na prelazak iz Srbije u Hrvatsku i dalje čekaju oko 13 sati, saopštio je MUP. Znatno manje, oko 120 minuta, kamioni u istom smeru čekaju na graničnom prelazu Šid. Putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta na Horgošu, prema Mađarskoj, a na prelazu Gostun, prema Crnoj Gori, oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, saopštilo je Ministarstvo.

Auto-moto savez Srbije saopštio je jutros da putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila na Graničnom prelazu Horgoš, prema Mađarskoj, na izlazu iz Srbije čekaju satima, a na prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, oko 30 minuta.

AMSS preporučuje da se za ulazak u Hrvatsku koriste granični prelazi Šid, Bačka Palanka ili Sot.

Na Graničnom prelazu Gradina, prema Bugarskoj, čeka se do jednog sata na ulazak u Srbiju.

AMSS upozorava da od popodneva očekuje još jedan talas pojačanog saobraćaja na auto-putu E-75 iz Bugarske ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

Taj talas do kraja ove nedelje, a posebno za vikend, može izazvati ponovo duge kolone i višesatno čekanje na pojedinim graničnim prelazima.

Zato AMSS za ulazak u Mađarsku preporučuje Granični prelaz Bački Breg gde se retko kada čeka duže od 30 minuta.

Velika gužva se očekuje i na Graničnom prelazu Batrovci, ka Hrvatskoj, najavio je AMSS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima čekaju po 15 sati, kod Šida dva sata

Izvor: Blic, 21.Avg.2014

Na Graničnom prelazu Batrovci, kamioni na prelazak iz Srbije u Hrvatsku i dalje čekaju oko 15 sati, kao i u sredu, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Na Graničnom prelazu Batrovci, kamioni na prelazak iz Srbije u Hrvatsku i dalje čekaju oko 15 sati, kao i u sredu, saopštilo...

Nastavak na Blic...

Kamioni 15 sati na Batrovcima, gužve tek slede

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014

Na Graničnom prelazu Batrovci, kamioni na prelazak iz Srbije u Hrvatsku i dalje čekaju oko 15 sati. Na prelazu Šid čeka se oko dva sata. Za putnička vozila gužva samo na Horgošu, ali od večeras moguća duža zadržavanja...Foto: Mondo/Tamara Sekulović..Putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.