Kamioni na Batrovcima čekaju i po 15 sati!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni na Batrovcima čekaju i po 15 sati!

Na Graničnom prelazu Batrovci, kamioni na prelazak iz Srbije u Hrvatsku i dalje čekaju oko 15 sati. Na prelazu Šid čeka se oko dva sata. Za putnička vozila gužva samo na Horgošu, ali od večeras moguća duža zadržavanja.

Foto: Mondo/Tamara Sekulović

Putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta na Graničnom prelazu Horgoš, prema Mađarskoj, a na prelazu Gostun, prema Crnoj Gori, oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopšteno je iz MUP-a.

Auto-moto savez Srbije (AMSS) je jutros saopštio da putnička vozila na Graničnom prelazu Horgoš, prema Mađarskoj, na izlazu iz Srbije čekaju satima, a na prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, oko 30 minuta.

AMSS preporučuje da se za ulazak u Hrvatsku koriste granični prelazi Šid, Bačka Palanka ili Sot.

Na Graničnom prelazu Gradina, prema Bugarskoj, čeka se do jednog sata na ulazak u Srbiju.

AMSS upozorava da od popodneva očekuje još jedan talas pojačanog saobraćaja na auto-putu E-75 iz Bugarske ka Mađarskoj i Hrvatskoj. Taj talas do kraja ove nedelje, a posebno za vikend, može izazvati ponovo duge kolone i višesatno čekanje na pojedinim graničnim prelazima.

Zato AMSS za ulazak u Mađarsku preporučuje Granični prelaz Bački breg gde se retko kada čeka duže od 30 minuta.

Velika gužva se očekuje i na Graničnom prelazu Batrovci, ka Hrvatskoj, najavio je AMSS.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na Horgošu se čeka oko 90 minuta

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 09:14

Na prelazu Batrovci na izlasku iz Srbije čeka se oko sat vremena, dok na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko 90 minuta, saopštio je danas MUP...Na graničnom prelazu Gostun na izlasku iz Srbije, putnička i teretna motorna vozila čekaju oko pola sata, a na ulasku u zemlju sat vremena...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.