Gran pri za film „Ordinary people“

Izvor: RTS, 17.Nov.2009, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran pri za film „Ordinary people“

Film srpskog reditelja i scenariste Vladimira Perišića "Ordinary people" osvojio je Gran pri "Lubina" na 19. filmskom festivalu u Kotbusu.

Na 19. filmskom festivalu u Kotbusu u Nemačkoj film "Ordinary people" srpskog reditelja i scenariste Vladimira Perišića osvojio je Gran pri "Lubina".

Mladi naturščik Relja Popović osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu, koju je ostvario u filmu "Ordinary people".

Filmski festival u Kotbusu važi za jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najuticajnijih filmskih festivala istočne Evrope.

Film „Ordinary people" svetsku premijeru je imao na ovogodišnjem Kanskom festivalu i do sada je osvojio Gran pri festivala "Cinema City" u Novom Sadu, "Srce Sarajeva" za najbolji film i najbolju mušku ulogu na Sarejevskom filmskom festivalu.

Srpska publika će ovaj film moći premijerno da pogleda na festivalu autorskog filma, a zatim i na redovnom bioskopskom repertoaru.

Film "Ordinary people" snimljen je u koprodukciji "TS Productionsa" iz Francuske, "Trileme" iz Srbije i "Prince Filmsa" iz Švajcarske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gran pri za film "Obični ljudi" na festivalu u Kotbusu

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Nov.2009, 18:45

Film "Ordinary people" (Obični ljudi) srpskog reditelja i scenariste Vladimira Perišića osvojio je gran pri "Lubina" na 19. filmskom festivalu u Kotbusu (Nemačka), saopštio je danas beogradski koproducent tog ostvarenja "Trilema". Pored toga, mladi naturščik Relja Popović osvojio je nagradu...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Gran pri za film "Ordinary people"

Izvor: S media, 17.Nov.2009

Film "Ordinary people" (Obični ljudi) srpskog reditelja i scenariste Vladimira Perišića osvojio je gran pri "Lubina" na 19. filmskom festivalu u Kotbusu (Nemačka), saopštio je danas beogradski koproducent tog ostvarenja "Trilema". ..Pored toga, mladi naturščik Relja Popović osvojio je nagradu...

Nastavak na S media...

Gran pri za "Ordinary people"

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2009

Film "Ordinary people" srpskog reditelja i scenariste Vladimira Perišića osvojio je gran pri "Lubina" na 19. filmskom festivalu u Kotbusu u Nemačkoj...Pored toga, mladi naturščik Relja Popović osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu, koju je ostvario u filmu "Ordinary people"...Filmski festival...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.