Gradsko zelenilo nema zvaničnih informacija o platanima

Izvor: Blic, 16.Apr.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko zelenilo nema zvaničnih informacija o platanima

Javno-komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" nema zvaničnih informacija o tome šta je urađeno sa posečenim platanima iz Bulevara kralja Aleksandra.

Pred početak seče bilo je najavljeno da će grane od posečenih platana biti ustupljene za grejanje socijalno ugroženih porodica, a da će velika debla biti prodata na javnoj licitaciji.

U Informativnoj službi tog preduzeća agenciji Beta je danas, posle nekoliko pokušaja kontakta sa nadležnima, rečeno da "nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvaničnih informacija o platanima". Na sajtu preduzeća nema podataka o prodaji ili poklanjanju posečenih platana.

Seča platana u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu počela je 18. februara, kada je isečeno jedno stablo, da bi se pokazalo da je sporno drveće trulo iznutra. Seča je nastavljena 26. februara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komisija za procenu posečenih platana

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2010

Javno-komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" formiralo je komisiju koja se bavi procenom posečenih platana u Bulevaru kralja Aleksandra, kao i odabirom sadnica koja će biti posađene na njihovom mestu

Nastavak na Večernje novosti...

Platani iz Bulevara na Bežanijskoj kosi

Izvor: Glas javnosti, 17.Apr.2010, 07:58

BEOGRAD - Javno-komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" nema zvaničnih informacija o tome šta je urađeno sa posečenim platanima iz Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu. Pred početak seče bilo je najavljeno da će grane od posečenih platana biti ustupljene za grejanje socijalno ugroženih porodica,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.