Gradjani će glasati za ljude koji imaju rezultate

Izvor: Beta, 16.Mar.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradjani će glasati za ljude koji imaju rezultate

BEOGRAD, 16. marta 2014. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Djilas izrazio je u nedelju očekivanje da će gradjani Srbije na vanrednim izborima glasati za ljude koji iza sebe imaju rezultate u radu.

"Verujem da će se umesto lažnih obećanja, besmislenih ugovora i priča, opredeliti za one koji imaju rezultate u svom radu i koji umesto da obećavaju, nude konkretna rešenja", rekao je Djilas novinarima nakon glasanja.

On je naveo da se biračima u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dve godine obećavaju "razni projekti koji neće biti realizovani i bajke o investicijama", i kazao da kompanija koja treba da gradi projekat "Beograd na vodi" nema nijednog zaposlenog.

Predsednik DS je ocenio da će Srbija, ako ne promeni politiku, bankrotirati za godinu dana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbore iskoristiti za napredak demokratije

Izvor: Beta, 16.Mar.2014

BEOGRAD, 16. marta 2014. (Beta) - Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u nedelju da je ove izbore potrebno iskoristiti za napredak demokratije i ekonomije u Srbiji, a ne stranačke debate i rasprave..."Svuda u svetu se tek nakon izbora odlučuje ko će s kim u koalicije", rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.