Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica otmice srpskih rudara u Belaćevcu

Danas se navršava 18 godina od otmice srpskih rudara u "Belaćevcu" na Kosovu i Metohiji.

Njihove slike i dalje se, sa još 2.500 hiljada otetih i ubijenih civila, vojnika i policajaca, nalaze na takozvanom Srpskom zidu plača ispred Suda za ratne zločine u Beogradu.

Izvor: n1

Sima Spasić iz Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih, čiji su braća oteta, rekao je za N1 da policijska istraga stoji u mestu i da do dana današnjeg nema dokaza o tome šta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je sa nestalima.

“Nažalost dan danas od 365 kidnapera koji su prijavljeni kao kidnaperi ni jedan od njih nije procesuiran a kamoli osuđen što smatramo da je u ovom slučaju i Haški tribunal i UMNIK i euleksovo pravosuđe učinilo greh i ignorisalo srpske žrtve”.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ilija Jurišić oslobođen, sad traži odštetu

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2016, 16:31

Bivši pripadnik Policije BiH, jedini čovek kome se dosad sudilo zbog stradanja vojnika u tuzlanskoj koloni DO sada jedini kome se sudilo zbog zločina nad vojnicima, koji su se mirno povlačili iz Tuzle, pripadnik policije BiH Ilija Jurišić oslobođen je optužbi. Njega je Odeljenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.