Glumac iz filma Park iz doba Jure osuđen za silovanje maloletnice

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac iz filma "Park iz doba Jure" osuđen za silovanje maloletnice

Glumac i profesor drame, Kameron Tor, koji se proslavio ulogom u filmu "Park iz doba Jure", osuđen je na šest godina zatvorske kazne zbog silovanja maloletnice, preneli su svetski mediji.

Kako navodi "Daily Mail", sudski postupak protiv Tora pokrenut je pre dve godine, pod optužbom da je 2009. godine napastvovao Džordin Ladel, tada trinaestogodišnju devojčicu. Tokom suđenja, Tor je prizanao da je devojčicu upoznao nakon sastanka anonimnih alkoholičara, na koje je odlazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i žrtvina majka. Takođe, tokom suđenja Tor je priznao da je devojčicu, uz dozvolu njene majke, odveo na izlet, i da su na kreju dana, zajedno pušili marihuanu.

Međutim, Ladelova je na suđenju tvrdila suprotno. Ona je opisala kako ju je Tor odveo na izolovano mesto, gde ju je silovao.

- Kameron me je silovao i nije bilo nikoga da ga spreči - stoji u sudskoj izjavi Ladelove, koja sada ima 20 godina. Ona je takođe navela da je zbog silovanja, godinama bila žrtva vršnjačkog maltretiranja i da joj je glumac život pretvorio u pakao.

Suđenje, koje je počelo prošle godine, završeno je nedavno, a Torovi advokati su se nekoliko puta žalili na presudu, ali bez uspeha.

Inače, osim uloga u filmovima "Park iz doba Jure" i "Kuka", Tor je u holivudu bio poznatiji kao profesor glume, kroz čiju školu su prošle brojne uspešne glumice poput Kameron Dijaz, Helen Hant, Madona i Kortni Koks.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.