Fotosop od kojeg bole oci Fanovi Kim Kardasijan poludeli zbog njene pustinjske fotke

Izvor: medio.rs, 02.Dec.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotosop od kojeg bole oci Fanovi Kim Kardasijan poludeli zbog njene pustinjske fotke

Kim Kardašijan ponovo se našla na udaru zbog fotošopa, ali ovog puta i fanova koji su očigledno primetili da je američka rijaliti zvezda napravila korekcije na slici kako bi izgledala mršavije.

Kim je izbacila na svom Instagram profilnu sliku iz pustinje gde je pozirala gola išarana farbom, ali su njeni ljubitelji uporedili pravu fotografiju sa ovom koja je ustvari propuštena kroz fotošop, što ih je žestoko naljutilo.

Kad se bolje pogleda, Kim je utanjila stomak, ustvari celokupan trup, doradila facu i sliku pretvorila u crno-belu, što je dodatno doprinelo da izgleda mršavo na slici.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.