Fontana na Slaviji među 10 najlepših u Evropi

Izvor: Mondo, 12.Jun.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fontana na Slaviji među 10 najlepših u Evropi"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je nova fontana na beogradskom Trgu Slavija "jedna od deset najlepših u Evropi" i dodao da su ga nasmejale kritike izgradnje tog objekta.

Vučić je u Lučanima rekao da je zadovoljan što Srbija ima "jednu od deset najlepših fontana u Evropi".

"I onda se nasmejete kada vidite kritike, kada kažu: 'Ne možemo da peremo noge'. Ja sam mislio da kada služi za to", rekao je Vučić.

Ali, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je naveo, naučili su ga "nazovi elitisti da to ima i druge namene".

"Ispada da sad tamo treba da dolazite i prilazite svakodnevno, ispada da su tu bili čitavi redovi ovih koji su dolazili da polazu cveće na spomenik Dimitriju Tucoviću, pa bi sad valjda trebalo da se svakodnevno penju na fontanu, i sad im ne odgovara", primetio je Vučić.

On je dodao da mu ponekad takve kritike zasmetaju i da ga zabole, jer zna koliko je truda uloženo u pojedine projekte, ali da ga to samo motiviše da nastavi da radi bolje.

Muzičko-svetlosni spektakl na Slaviji (FOTO/VIDEO)Mali: Fontana na Slaviji ne curi (VIDEO)

Vučić je ranije danas bio u Gornjem Milanovcu, a evo šta je poručio iz tog grada:

"Tajkuni žele da mi slome kičmu"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Fontana na Slaviji među 10 najlepših u Evropi

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je nova fontana na beogradskom Trgu Slavija "jedna od deset najlepših u Evropi" i dodao da su ga nasmejale kritike izgradnje tog objekta...Vučić je u Lučanima rekao da je zadovoljan što Srbija ima "jednu od deset najlepših fontana u Evropi"... "I...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.