Fatos Bitići: Neću stati dok sam živ

Izvor: B92, 02.Nov.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatos Bitići: Neću stati dok sam živ

Beograd -- Fatos Bitići, brat ubijene braće Bitići, poručuje da neće odustati od nastojanja da se slučaj rasvetli,da se dođe do istine i da počinioci budu privedeni pravdi

“Boriću se dok sam živ, kako ja, tako i cela naša porodica, za pravdu. Nikada nećemo stati“, kaže Bitići u ekskluzivnoj izjavi za Tanjug.

On podseća da je i američka vlada odlučna da se ovaj slučaj okonča.

Srpske vlasti morale bi, smatra Bitići, da sarađuju sa FBI >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom slučaju, da ne bi bilo nikakve sumnje u istragu.

On takvo uverenje objašnjava činjenicom da još nisu rasvetljena ni ubistva bivšeg premijera Zorana Đinđića i urednika Slavka Ćuruvije, koji, pritom, kako navodi, "nisu Amerikanci, Bosanci ili Hrvati, već Srbi, ali ni njihove porodice nisu 'videle' pravdu".

“Vlada SAD želi da pomogne Srbiji da uđe u EU, i to me raduje, ali ja želim pravdu za moju porodicu“, naglašava Fatos Bitići.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bitići: Neću stati dok sam živ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2016

Fatos Bitići, brat ubijene braće Bitići, poručuje danas, nakon razgovora sa članovima srpske vlade u Beogradu, da neće odustati od nastojanja da se taj slučaj rasvetli, da se dođe do istine i da počinioci budu privedeni pravdi..."Boriću se dok sam živ, kako ja, tako i cela naša porodica,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.