Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Dušica Grabović potpuno gola, prekrivena kristalima

Dušica Grabović će uskoro objaviti novu pesmu i spot, pa je rešila da o tome obavesti fanove na najbolji mogući način - golotinjom.

A photo posted by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on Oct 19, 2016 at 9:47am PDT

Naime, Dušica je na Instagramu objavila fotografije na kojima je potpuno naga, a telo joj je prekriveno samo mrežom od kristala.

Pevačica je pokušala da prekrije intimne delove rukama, ali je ipak imalo šta da se vidi.

A photo posted by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on Oct 19, 2016 at 11:48am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muž joj igra drugu ligu, a ona je fatalna plavuša ruskog fudbala (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 10:41

Marija Pogrebnjak je, bez sumnje, fatalna plavuša ruskog fudbala!..Supruga iskusnog napadača Dinama iz Moskve, Pavela, još jednom se našla u žiži tamošnje javnosti posle fenomenalnih fotografija svog tela koje je okačila na Instagram...Marija je boravila u Dubaiju sa suprugom tokm reprezentativne...

Nastavak na Telegraf.rs...

FEJSBUK JE ZABRANIO OVU FOTOGRAFIJU: Slikala je trenutak porođaja kada beba izlazi iz žene i sada je svi osuđuju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016

Kanadski fotograf Morag Hastings je pre nekoliko meseci na svojoj Fejsbuk stranici Apple Blossom Families, objavila fotografiju na kojoj je prikazala čin porođaja i dete koje je upravo došlo na svet...No, ubrzo nakon toga, Fejsbuk je tu fotografiju uklonio jer kako oni tvrde "krši njegova pravila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.