Exit: Refundacija novca bez otvaranja računa u banci

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit: Refundacija novca bez otvaranja računa u banci

Exit festival je saopštio da svaki posetilac festivala i dalje može da refundira svoj novac sa platne kartice, jednostavnom i besplatnom procedurom, bez obaveze otvaranja računa u banci.

Nakon emitovanja priloga televizije N1 u kojem posetioci nedavno završenog Exita tvrde da su ih organizatori festivala doveli u zabludu i da oni koji žele da povrate nepotrošeni novac sa platne kartice, postaju novi klijenti OTP banke, organizatori Exita oglasili su se saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u kojem navode da imaju “najbolju politiku refundacije novca među svim evropskim festivalima”.

Exit podseća da omogućuje refundaciju 45 dana nakon završetka festivala, dok na gotovo svim evropskim festivalima poslednji dan festivala je ujedno i poslednji dan refundacije. Refundacija neutrošenog novca na Exitu bila je moguća sve vreme trajanja festivala, kao i dva dana nakon festivala, na uplatnim i isplatnim mestima festivala i to bez otvaranja računa u OTP banci, sve do 12. jula dok su ta uplatna i isplatna mesta radila, o čemu su posetioci intenzivno obaveštavani putem svih kanala komunikacije Exit festivala”, navodi se u saopštenju.

Exit dodaje i da je nakon istega tog roka, banka omogućila dodatni rok od tri dana za registraciju i refundaciju sredstava, dok je Exit festival, kao i prethodne tri godine, omogućio dodatni rok od 45 dana, u kome svaki posetilac i dalje može da refundira svoj novac, kako se navodi, jednostavnom i besplatnom procedurom, bez obaveze otvaranja računa u banci.

Sve što je potrebno posetioci da urade je da do 1. septembra pošalju upit na email refundacija@exitfest.org sa podacima o kartici na kojoj se nalaze nerefundirana sredstva, objašnjavaju iz Exita i ističu da nakon roka od 1. septembra, refundacija novca neće biti moguća.

U saopštenju se navodi i da su Exit i OTP banka registrovanim korisnicima omogućili dodatne pogodnosti, Exit kartica postaje debitna MasterCard kartica korisnika uz trogodišnje besplatne bankarske usluge, dok se nepotrošena sredstva na kartici automatski prebacuju na tekući račun korisnika i dostupna su im za korišćenje na bilo kojem od 39 miliona MasterCard prodajnih mesta širom sveta, dok novac sa registrovane kartice može da se podigne i na bankomatima i u poslovnicama OTP banke.

Exit dodaje i da je od ove godine, uveden novi program lojalnosti koji registrovanim vlasnicima kartice omogućava i dodatne popuste od 5 do 50% na preko 400prodajnih mesta širom zemlje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neki još čekaju vraćanje novca sa Exit kartica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2016

Refundacija novca sa kartica kojima se plaćalo na Exit festivalu, išla je na dva načina. Na tvrđavi, i po završetku festivala, u OTP banci. Međutim, i desetak dana po isteku roka za prijavu u banci, ima građana koji novac još uvek ne mogu da podignu...Refundacija novca sa kartica kojima se plaćalo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.