Ešton Kučer ukida seks Mili Kunis dok ne smrša

Izvor: Blic, 31.Dec.2012, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer ukida seks Mili Kunis dok ne smrša

Ešton Kučer smatra da se njegova devojka Mila Kunis zapustila zbog uloge za koju je morala da se ugoji, te joj je ukinuo seks kako bi je motivisao da se baci na dijetu i dovede u red.

Mila je zbog uloge u filmu "Blood Ties" morala da nabaci više od deset kilograma, a njen dečko Ešton Kučer se zabrinuo da ona nema motiviaciju da nakon snimanja smrša, te je osmislio pakleni plan.

"Ešton joj je rekao da nema seksa dok ne smrša", otkrio je prijatelj blizak ovom paru i dodao da Ešton smatra da će ovako svoju devojku motivisati da se skroz ne zapusti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešton Kučer zapretio Mili Kunis: Nema seksa dok ne smršaš!

Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2012

Ešton Kučer smatra da se njegova devojka Mila Kunis zapustila zbog uloge za koju je morala da se ugoji, te joj je ukinuo seks kako bi je motivisao da se baci na dijetu i dovede u red. Mila je zbog uloge u filmu “Blood Ties” morala da nabaci više od deset kilograma, a njen dečko [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Ešton Kučer ukida seks Mili Kunis dok ne smrša

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Dec.2012

Ešton Kučer smatra da se njegova djevojka Mila Kunis zapustila zbog uloge za koju je morala da se ugoji, te joj je ukinuo seks kako bi je motivisao da se baci na dijetu i dovede u red. Mila je zbog uloge u filmu "Blood Ties" morala da nabaci više od deset kilograma, a njen dečko Ešton Kučer se...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.