Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Dec.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer ukida seks Mili Kunis dok ne smrša

Ešton Kučer smatra da se njegova djevojka Mila Kunis zapustila zbog uloge za koju je morala da se ugoji, te joj je ukinuo seks kako bi je motivisao da se baci na dijetu i dovede u red. Mila je zbog uloge u filmu "Blood Ties" morala da nabaci više od deset kilograma, a njen dečko Ešton Kučer se zabrinuo da ona nema motiviaciju da nakon snimanja smrša, te je osmislio pakleni plan. "Ešton joj je rekao da nema seksa dok ne smrša", otkrio je prijatelj blizak ovom paru i dodao da Ešton smatra da će ovako svoju Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/eston-kucer-ukida-seks-mili-kunis-dok-ne-smrsa.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ešton Kučer ukida seks Mili zbog viška kilograma

Izvor: Press, 01.Jan.2013, 16:07

Njen sadašnji momak Ešton Kučer mišljenja je da se njegova lepša polovina zapustila zbog uloge u kojoj je morala da se ugoji. On joj je tako ukinuo seks s ciljem da bi je motivisao da se baci na dijetu i dovede u red...Njen dečko se zabrinuo da kod nje ne postoji motivacija da smrša nakon snimanja,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.