Dulić se odazvao pozivu policije

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić se odazvao pozivu policije

Bivši ministar Oliver Dulić koji se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj u vreme dok je bio na ministarskoj funkciji, odazvao se danas pozivu na razgovor u policiji.

On je oko 15,30 došao u Palatu Srbije u pratnji bivšeg ministra pravde Slobodana Homena i još tri osobe, najverovatnije advokata.

Dulić je novinarima rekao da je došao na poziv za razgovor, ali da ne zna ko će ga primiti.

Dulić je u Palatu Srbije stigao iz Skupštine Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je ranije danas održao konferenciju za novinare i negirao bilo kakvu umešanost u zloupotrebu položaja i krivično delo za koje se sumnjiči.

Na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, Administrativni odbor je predložio republičkom parlamentu da Duliću skine poslanički imunitet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dulić nije saslušan zbog poslaničkog imuniteta (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Okt.2012

Bivši ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić javio se danas policiji zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj ali ga policija nije saslušala zbog toga što ima poslanički imunitet..."Danas sam se javio i došao da budem saslušan. Sačekaćemo skidanje imuniteta...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.