Izvor: S media, 06.Okt.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić nije saslušan zbog poslaničkog imuniteta (VIDEO)

Bivši ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić javio se danas policiji zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj ali ga policija nije saslušala zbog toga što ima poslanički imunitet.

"Danas sam se javio i došao da budem saslušan. Sačekaćemo skidanje imuniteta pa ćemo proceduru nastaviti dalje", rekao je Dulić novinarima ispred Palate Srbija i dodao da stoji iza svake svoje reči i da će se u narednim danima pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ko je kriv.

Bivši ministar je rekao da će procedura biti nastavljena nakon što mu bude ukinut poslanički imunitet.

"Dobio sam optužnicu. Ona sadrži veliki broj neistina koje ću, siguran sam, uspeti da opovrgnem... Stojim na raspolaganju državnim organima i poštujem sve institucije", rekao je Dulić.

On je ponovio da je reč isključivo o političkom procesu i da je spreman da se njegova imovina ispita.

"Ovo je udarac za demokratiju i tako se ne radi", rekao je Dulić i dodao da misli da će se u budućnosti u borbi protiv korupcije sve dešavati po istom modelu.

Dulić je rekao da mu je ranije danas uručen nalog za privodjenje i da se nakon toga pozvao na imunitet da bi održao konferenciju za novinare i rekao "istinu o hajci koja se vodi protiv njega".

On je rekao da će ga policija obavestiti o daljem toku tog slučaja.

Opširnije čitajte OVDE.

(Beta)

Foto: Infobiro

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dulić otišao u policiju, oni ga pustili

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2012

Bivši ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić javio se danas policiji zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj ali ga policija nije saslušala zbog toga što ima poslanički imunitet. ..Ovo nije demokratija, poručio Dulić.. .."Danas sam se javio i došao da budem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.