Dramatična scena iz emisije Top gir - nameštaljka

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dramatična" scena iz emisije "Top gir" - nameštaljka

U jednoj od popularnih britanskih emisija o automobilizmu "Top gir" prikazana je scena u kojoj improvizovani čamac, napravljen od kombija, zasipa vodom ljude koji ručaju na obali i prevrće im sto. Glumac Majkl Bot otkrio je da je u pitanju nameštaljka i odglumljenu scenu je nazvao "svojim najsmešnijim angažmanom do sada". Improvizovano plovilo se približava restoranu na obali

Gledaoci su prošle nedelje ostali bez teksta kada je u emisiji "Top gir" prikazan ploveći kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji ruši jedan od stolova restorana na obali. Međutim, u pitanju je bio samo unapred osmišljeni trik.

Voda pršti svuda oko njega

Majkl Bot, glumac koji je igrao u britanskim serijama, otkrio je da mu je plaćeno da glumi iznerviranog gosta restorana koji je bio "okupan" kada se voditelj Džeremi Klarkson provozao blizu njega.

"Iznenađeni" Džeremi Klarkson

- Na obalu reke postavljeni su stolovi, da bi izgledalo kao da ručamo. Klarkson je nekoliko puta pokušao da nas zaspe vodom, da bi konačno uspeo. Bila je to moja najsmešnija uloga - objasnio je glumac, a prenosi "Dejli mejl".

Ovo nije prvi put da su gledaoci posumnjali u verodostojnost scena iz emisije "Top gir". Bi-bi-si je 2007. priznao da je scena sa zapaljenim karavanom bila nameštena.

VIDEO> Dramatična scena iz "Top gira" za koju se ispostavilo da je nameštaljka:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

'Dramatična' scena iz emisije 'Top gir' - nameštaljka

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2013

U jednoj od popularnih britanskih emisija o automobilizmu "Top gir" prikazana je scena u kojoj improvizovani čamac, napravljen od kombija, zasipa vodom ljude koji ručaju na obali i prevrće im sto. Glumac Majkl Bot otkrio je da je u pitanju nameštaljka i odglumljenu scenu je nazvao "svojim najsmešnijim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.