Dogovor o skupštinskim prenosima

Izvor: RTS, 29.Sep.2010, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o skupštinskim prenosima

Sledeće nedelje sastanak predstavnika RTS-a i Narodne skupštine o rokovima za plaćanje duga za dvogodišnje TV prenose zasedanja. Sekretar Skupštine Veljko Odalović kaže da je zahvaljujući razumevanju rukovodstva RTS-a, do sada postojao kontinuiran i redovan prenos svih zasedanja.

Upravni odbor, poslovodstvo i sindikati Javnog servisa Srbije očekuju u toku sledeće nedelje sastanke sa predstavnicima Narodne skupštine Republike Srbije, kako bi se dogovorili o rokovima za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plaćanje duga od tri miliona i 300.000 evra za dvogodišnje TV prenose zasedanja.

Ukoliko izostane dogovor dve strane, Radio-televizija Srbije će prekinuti prenose rada Narodne skupštine.

Sekretar Skupštine Veljko Odalović očekuje da će parlament sledeće godine imati veći budžet, jer će Skupština Srbije, osim što će biti domaćin parlamentarne Skupštine OEBS-a, imati i troškove zbog regulisanja obaveza prema RTS-u.

Odalović kaže da je do sada, zahvaljujući razumevanju rukovodstva RTS-a, postojao kontinuiran i redovan prenos svih zasedanja.

Sekretar Skupštine veruje da će i ubuduće biti postignut dogovor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Dogovor o plaćanju duga ili prekid prenosa

Izvor: Blic, 29.Sep.2010

Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je večeras da će prekinuti prenose sednica Skupštine Srbije ako se ne postigne dogovor o rokovima za plaćanje više od tri miliona evra duga za dve godine televizijskih prenosa sednica parlamenta. .."Upravni odbor, poslovodstvo i sindikat Javnog servisa Srbije...

Nastavak na Blic...

RTS: Skupština ne plaća prenose

Izvor: B92, 30.Sep.2010, 13:10

Beograd -- Radiotelevizija Srbije je objavila da će prekinuti prenose srpskog parlamenta zbog duga većeg od tri miliona evra..."Upravni odbor, poslovodstvo i sindikat Javnog servisa Srbije očekuje u toku sledeće nedelje sastanak sa predstavnicima Narodne skupštine Srbije kako bi se dogovorili o...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.