Dogovor o otkupnoj ceni mleka

Izvor: RTS, 11.Nov.2010, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o otkupnoj ceni mleka

Predstavnici Udruženja proizvođača mleka Srbije dogovorili sa kompanijom "Imlek" da otkupna cena sirovog mleka ekstra klase bude 32 dinara za litar, i to za novembar i decembar. Usaglašen model formiranja otkupne cene u 2011. godini.

Proizvođači mleka postigli su dogovor sa kompanijom "Imlek" o otkupnoj ceni sirovog mleka za novembar i decembar ove godine i dogovorili model fomiranja otkupne cene u 2011. godini, saopšteno je iz Udruženja proizvođača mleka Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Dogovorena je otkupna cena od 32 dinara za litar sirovog mleka ekstra klase, za period novembar i decembar 2010. godine.

Tokom pregovora predstavnika Udruženja proizvođača mleka i "Imleka", dogovoreno je i da se otkupna cena sirovog mleka u 2011. godini dogovara kvartalno i usklađuje sa najboljim evropskim prosekom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proizvođači mleka postigli dogovor

Izvor: B92, 11.Nov.2010

Beograd -- Proizvođači mleka postigli su dogovor sa kompanijom "Imlek" o otkupnoj ceni sirovog mleka za novembar i decembar ove godine...Dogovorili su model fomiranja otkupne cene u 2011, saopšteno je iz Udruženja proizvođača mleka Srbije...Dogovorena je otkupna cena od 32 dinara za litar sirovog...

Nastavak na B92...

Bolja snabdevenost mlekom tek u januaru

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 12:40

Građani Srbije treba da očekuju više cene mleka i mlečnih prerađevina od 20. novembra za 2,5 do 20 dinara u zavisnosti od proizvoda. Dogovor Udruženja proizvođača mleka i Imleka o višoj otkupnoj ceni mleka neće trenutno uticati na snabdevenost tržišta ovim proizvodom, pa se bolja snabdevenost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.