Đana Nanini postala majka u 54. godini

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2010, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đana Nanini postala majka u 54. godini

Italijanska pevačica Đana Nanini u 54. godini je postala majka. Ona je u petak uveče rodila devojčicu koja će se zvati Penelope.

Nagađa se da je otac devojčice Đanin partner dizajner Mark, ali ona to nije potvrdila. Italijanski mediji bebu su već učinili slavnom, jer su na Apeninskom poluostrvu svi ostali pomalo šokirani što je pevačica zatrudnela u tim godinama.

Uostalom, i doktori su rekli da je velika stvar kad žena njenih godina uspe da iznese zdravu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zdravu trudnoću. Pa, iako su šanse možda i bile protiv nje, Đana je istrajala do kraja, a prema prvim vestima i majka i devojčica se odlično oporavljaju u bolnici.

A ako ste kojim slučajem zaboravili zbog čega je Đana Nanini tako poznata širom sveta, evo jedne od numera da vas podseti na Italijankin glas.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đana Nanini rodila ćerku

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2010

RIM, 27. novembra 2010. (Beta-AFP) - Italijanska rok zvezda Đana Nanini porodila se u petak u Milanu i sa 54 godine dobila svoje prvo dete - devojčicu Penelopu, objavio je magazin Panorama na svom sajtu. Đana Nanini, poznata po antikonformizmu i hitovima "Bello e i m p o s s i b i l e" i "I m a...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đana Nanini mama u 54. godini

Izvor: S media, 27.Nov.2010

Italijanska rok zvezda Đana Nanini porodila se u petak u Milanu i sa 54 godine rodila svoje prvo dete - devojčicu Penelopu., objavio je magazin Panorama na svom sajtu...Đana Nanini, poznata po antikonformizmu i hitovima "Bello e impošibile" i "I masči inamorati", kritikovala je medije koji su je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.