Đaci kreću u školu, vozači veći oprez: Evo kako će izgledati pojačana kontrola policije

Izvor: B92, 27.Avg.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci kreću u školu, vozači veći oprez: Evo kako će izgledati pojačana kontrola policije

Od 1. septembra počeće pojačana kontrola saobraćaja na svim putevima i u ulicama gde se najčešće kreću đaci.

Roditeljima se preporučje da sa prvacima uvežbaju ponašanje u saobraćaju, a na vozače se apeluje da vode računa o svima podjednako. Pa čak i o srednjoškolcima, jer i oni su stigli sa raspusta, pa iako nisu tako mali opušteniji su na ulici.

“Teško je biti dete i biti dobar”, govorio je Duško Radović. Zato nemojte ni dok vozite očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se svako dete ispravno ponaša u saobraćaju.

Zbog toga saobraćajna policija pojačava kontrolu ulica u kojima će biti više dece od početka školske godine. Jedan sat pre početka i posle završetka nastave, policijski službenici će regulisati saobraćaj, i kažnjavati sve vozače koji čine prekršaje.

Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.