Devojka skočila s Varadinskog mosta

Izvor: B92, 09.Mar.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka skočila s Varadinskog mosta

Novi Sad -- Mlađa ženska osoba skočila je tokom noći u Dunav s Varadinskog mosta u Novom Sadu i utopila se, javila je danas Radio-televizija Vojvodine.

Nekoliko osoba pokušalo je da uđe u Dunav, ali je devojka oko kilometar nizvodno potonula. Na mesto nesreće izašla je rečna i interventna policija, kao i ekipa Hitne pomoći, ali telo nije pronađeno.

Portparolka novosadske policije Mileva Tomić rekla je za agenciju Beta da je policiji prijavljen slučaj 20 minuta pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponoći, da još ne znaju identitet osobe i da je istraga u toku.

Očevici su ispričali da je devojka pre skoka u Dunav vidno uznemirena trčala iz pravca Petrovaradina obučena samo u majicu na bretele.

Prema njihovim tvrdnjama, sa njom je bio i mladić koji je pobegao s mesta događaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skočila sa mosta u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 09.Mar.2012

Mlađa ženska osoba skočila je tokom noći u Dunav sa Varadinskog mosta u Novom Sadu i utopila se, javila je danas Radio televizija Vojvodine.

Nastavak na Mondo...

Novi Sad: Devojka skočila s mosta i utopila se

Izvor: S media, 09.Mar.2012

Mladja ženska osoba skočila je tokom noći u Dunav sa Varadinskog mosta u Novom Sadu i utopila se, javila je Radio televizija Vojvodine...Nekoliko osoba pokušalo je da udje u Dunav, ali je devojka oko kilometar nizvodno potonula...Na lice mesta izašla je rečna i interventna policija, kao i ekipa...

Nastavak na S media...

MUP: Da li je devojka skočila sa mosta?

Izvor: Mondo, 09.Mar.2012

U toku je istraga na osnovu prijave da je jedna osoba oko ponoći skočila u Dunav sa Varadinskog mosta. Telo eventualno nastradale osobe nije pronađeno.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.