Delegacija biznis lidera regiona danas kod Vujanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2012, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija biznis lidera regiona danas kod Vujanovića

PODGORICA -

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović sastaće se danas u Porto Montenegru, u Tivtu, sa delegaciju Upravnog odbora Samita 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope.

Sastanak će se održati na inicijativu organizatora Samita 100, Srpske asocijacije menadžera, Hrvatske udruge poslodavaca i Združenja Managera Slovenije, a kao nastavak započetog dijaloga poslovnih i političkih lidera regiona na Samitu 100 biznis lidera u Aranđelovcu u oktobru 2011. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Crne Gore, susret sa Vujanovićem je četvrti u nizu sastanaka, koji se održava radi obezbeđivanja dalje političke podrške ovoj inicijativi.

Ranije su sastanci organizovani sa predsednikom Slovenije Danilom Tirkom, predsednikom Srbije Borisom Tadićem i hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem.

U delegaciji Samita 100, pored ostalih, biće Duško Knežević - Atlas Grupa, Branko Radujko - Telekom Srbija, Branislav Grujić - PSP Farman, Franjo Bobinac - Gorenje, Iztok Seljak - Hidria, Damir Kuštrak - Agrokor.

Samit 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope - Dogovor za novo doba okuplja poslovne lidera iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Ideja Samita 100 je da artikuliše glas i interes privrede i da kroz konstruktivan dijalog sa političkim liderima doprinese stvaranju konkurentnijeg regiona i boljih privrednih i životnih uslova na ovim prostorima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujanović sa delegacijom Samita 100 biznis lidera regiona

Izvor: Capital.ba, 19.Maj.2012

PODGORICA, Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primiće danas u Tivtu delegaciju Upravnog odbora Samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope. Kako je objavljeno na sajtu predsjednika Crne Gore, sastanak će biti ..

Nastavak na Capital.ba...

Vujanović podržao razvoj biznisa u regionu

Izvor: Capital.ba, 19.Maj.2012

TIVAT, Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u 'Porto Montenegru' u Tivtu delegaciju Upravnog odbora Samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope i u konstruktivnom dijalogu podržao dalju poslovnu ..

Nastavak na Capital.ba...

Radujko: Regionalno povezivanje uslov ekonomskog opstanka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2012

TIVAT -..Generalni direktor "Telekoma Srbija" i predsednik Upravnog odbora Samita 100 biznis-lidera jugoistocne Evrope Branko Radujko izjavio je danas da je u vreme globalne ekonomske krize udruživanje velikih kompanija iz regiona preduslov opstanka malih nacionalnih ekonomija, što je, kako je objasnio,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radujko: Regionalno povezivanje - uslov ekonomskog opstanka

Izvor: S media, 19.Maj.2012

Generalni direktor "Telekoma Srbija" i predsednik Upravnog odbora Samita 100 biznis-lidera jugoistocne Evrope Branko Radujko izjavio je danas da je u vreme globalne ekonomske krize udruživanje velikih kompanija iz regiona preduslov opstanka malih nacionalnih ekonomija, što je, kako je objasnio, i primarna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.